Miért írok ilyen részletesen betegségekről?

Amikor weboldal szerkesztésbe kezdtem, beavatott rokonok és barátok, ahogy az lenni szokott, jó tanácsokkal láttak el: „ne írjak túl részletesen, a mai rohanó világban az embereknek nincs arra idejük, hogy ilyen hosszú irományokat elolvassanak”, „ha mindent leírok, akkor nem fognak személyesen felkeresni a rendelésemen”.

Erről én máshogy gondolkodom:

  • Ha valaki a mindennapjait megkeserítő betegségben szenved, érthető okokból, akár órákat is képes az internet előtt tölteni, hogy hasznos információkhoz jusson.
  • Az információkat azonban az emberek többsége szakmailag ellenőrizetlen helyekről gyűjti be, ami aztán még jobban összezavarja őket.
  • Ha megértjük a betegségünk kialakulásának okait és a kezelések hatásmechanizmusát, nagyobb odaadással és kitartással tudjuk a gyakran hosszabb ideig tartó terápiás módszereknek alávetni magunkat.
  • Az orvossal történő személyes találkozás azért szükséges, mert egy betegségcsoporton belül az esetek súlyossága és jellege eltérhet, és a szakember tud segítséget nyújtani az egyénre szabott kezelési mód kiválasztásában.

Kérjen időpontot!

Kapcsolat Hívás most!